Shoeby

Bij Shoeby draait alles om jou!

Wij, Liesbeth, Mirjam, Sanneke, Ruben en Merel zijn jouw personal shoppers en met persoonlijk advies proberen we die stoere, casual of chique outfit voor jou te vinden. Iedere dag staat het team van Shoeby Nuenen klaar om jou van top tot teen te stylen!

Ik, Liesbeth, ben als personal shopper al 25 jaar werkzaam bij Shoeby en heb sinds 2006 mijn eigen franchisewinkel hier in dit prachtige dorp. Als ik niet in de winkel ben, dan wandel ik heel graag door de bossen met vriend Ronald en onze koningspoedel Puk. Kwam Ronald me in de eerste jaren nog wel eens helpen in de winkel, nu mogen we af en toe van het gezelschap van Puk genieten in de winkel. De reacties zijn dan altijd erg leuk.

Maar bij Shoeby draait het natuurlijk altijd om de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Shoeby App

Ook hebben wij een (gratis!) Shoeby-app. Op deze app staat er wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar. Bovendien ontvang je persoonlijke berichten en word je van de laatste acties op de hoogte gebracht. Handig!

Activiteiten

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de winkel. Van exclusieve VIP-avonden met make-overs, hapjes en drankjes tot de tofste kindermiddagen. De kids mogen zelf hun outfit samenstellen, haar en make-up word gedaan en gaan als een echt fotomodel op de foto, en er staan lekkere hapjes en drankjes voor ze klaar. Word je al nieuwsgierig? Stap gewoon een keertje binnen en informeer naar de mogelijkheden.