Shoeby

18 jaar geleden ging een droom in vervulling toen ik met passie en enthousiasme ondernemer werd bij Shoeby. Daarvoor had ik al ervaring opgedaan bij Shoeby Oisterwijk en in Schijndel. Nu zijn we al weer meer dan 40 jaar een expert in personal styling en ook al 25 jaar in Nuenen gevestigd. En weet je wat het succes is van Shoeby Nuenen?  

Soms heb je een beetje hulp nodig om te ontdekken wat het best bij je past. Dan ben je bij mij en mijn team op het juiste adres. Shoeby is het eerste modemerk dat niet alleen prachtige eigen collecties brengt, maar je vooral helpt om de juiste keuzes te maken om er goed uit te zien. Onze personal stylisten staan voor je klaar om samen een stijl te creëren die jouw karakter omarmt en uitstraalt. Loop dus gerust binnen, of maak een afspraak, chat met ons via social of mobiele telefoon (06-82920548)

Bij Shoeby vieren we elke dag dat jij zelfverzekerd door het leven gaat. Want zijn wie je bent, is misschien wel het belangrijkste in je leven. Wij geloven dat mensen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn. En het mooie: we zijn allemaal uniek. Mode gaat dan ook over de expressie van jouw unieke identiteit. Van wie je bent. Met koffie en iets lekkers erbij, maken we elk bezoek van jou aan ons een speciale gebeurtenis.

Daarom zijn we er voor jou, dichtbij en vertrouwd.
Together we find the perfect you.