Van den Buijs Garantiemakelaars

Ons kantoor is sinds 2002 gevestigd midden in het centrum van Nuenen. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om de woonconsument in Nuenen, Geldrop, Eindhoven en omliggende gemeenten van dienst te zijn op een actieve, persoonlijke, maar ook op een zeer innovatieve wijze. 
Onze missie is u te ontzorgen bij al uw woonvraagstukken. Uw belang staat centraal! Vanuit dat uitgangspunt begeleiden wij u bij aankoop, verkoop of verhuur van woningen. Ook verzorgen wij professionele taxatierapporten voor alle denkbare doeleinden.

Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met zo’n 65 makelaarskantoren zijn wij één van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Al onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, dus je werkt altijd samen met een betrouwbare en deskundige makelaar. Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd in ons VerkoopZekerPlan. Garantiemakelaars werkt met 5 garanties om de verkoop van uw woning succesvol te laten verlopen.
 

“Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten”